1.5 su bardağı un 1/2 su bardağı kakao 1/2 su bardağı toz şeker 1/2 su bardağı fındık içi (irice kıyılmış, bulgur gibi) 100 gr tereyağ 1 yumurta 1 çorba kaşığı soğuk su 3-4 kaşık nutella
Un, kakao, tozşeker ve fındıkları karıştıralım. Erimiş ve soğumuş olan tereyağını ekleyelim. Karışım ufalanmış ekmek görünümünü alınca, yumurta ve soğuk suyu ilave edip düzgün bir hamur elde edinceye kadar yoğuralım.
Tezgaha yağlı kağıt serip hamuru kağıdın üzerine alıp yoğuralım. 25x35 cm boyutlarında bir dikdörtgen elde edecek şekilde merdaneyle yaklaşık yarım santim kalınlığında açalım. Kenarlarını bıçakla düzeltip güzel bir dikdötrgen elde edelim. Üzerine nutellayı bir spatula yardımı ile sürelim. Hamuru uzun kenarından başlayıp yağlı kağıt yardımıyla rulo şeklinde saralım. En az yarım saat buzdolabında bekletelim.
Buzdolabından çıkan hamuru bir santim kalınlığında dilimler halinde keselim. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yatay olarak aralıklarla dizelim. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-12 dakika pişirelim.